KAN 愛は勝つ ai wa katsu

Dedicated to budak-budak yang ambik nihongo kat TKC… I’m suddenly emotional and sad… teringat zaman sekolah dulu…. Teka-teki: dalam banyak-banyak ‘mi’, mi apa yang garang? Muahahahahahaah!!!

6 thoughts on “KAN 愛は勝つ ai wa katsu

  1. zezz says:

    err ada mp3 dia tak? widie the tokan lagu – tolong!

    btw, igt tak lagi satu lagu…’suara kekasih’ <--- sapa tah translate title jd cmni.

  2. Naziah says:

    aku ada lagu nih… heheh… payah gak nak cari. sape ada lyrics and transalation? melly; aku pun nyanyi lagu ni kat anak aku… she seems to like it… heheheh… cute kan penyanyi dia? menyanyi dgn penuh bersungguh2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s