So kiut…

Thanks to Jo, I look nice in the candid picture…

Model iPhone yang tidak bertauliah

Model iPhone yang tidak bertauliah

 Also, I was shocked when Khadeeja suddenly came to me and said ‘Mommy! I want egg!’… Sejak bila dia bercakap orangputih ni pun i dunno la. Usually she will say ‘mau ini’… A few days ni, bila we ignored her request in BM, she will immediately say ‘I want this’ pulak. Mungkin dia ingat kami ndak paham apa yang dia minta. Ish… Anak pilak bereksen cakap orangputih la kunun…

Have a fanatabulous weekend!

p/s: Michael Jackson died… I wonder how they will bury him… Dia kan konon2 Muslim. Innalillahiwainnaillahiraji’un…

5 thoughts on “So kiut…

  1. aida says:

    baru tadik aku tgk awani global.
    abang nyer declare that MJ masuk islam last year november.
    abang nyer kata MJ ngaku [masa idup nyer] dia lebih tenang after masuk islam. even, dia da gi haji tau…
    menurut awani global tu la…
    even abang dia kata : may Allah bless him.
    selebih nyer – antara dia dan Allah…

  2. noordinarymomster says:

    model iphone ni takde colour clashes langsung! hehehe…

    and khadeeja belajar cakap dgn cartoon, confirm! semua budak mcm tu kan… 😉

  3. khadeeja definitely blajo ngan cartoon channel

    on mj, was speculating on that too.. his bro mmg dah masuk islam.. even my mom commented that mj ni dah muslim (aik, bonda aku pun follow mj tuuu)…

    then i questioned – what if someone is a closet-muslim (did not declare to the world) and then gets buried in kafir fashion? what will happen to him in the after-life?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s