And… I pierced her ears as well!

Yesterday...

Yesterday...

 Dia menangis lebih kurang 10 minit, lepas tu dia suda ok… Sesiapa yang ada baby girl, lagi kecil, lagi senang mau tindik (and also easier after-care). Heheheheheh…

5 thoughts on “And… I pierced her ears as well!

  1. Aku pulak yang nyilu.HE HE HE.Awww, she’s so brave!!Alalalala Ameena.I had my ears pierced when I was 7 though, kat Sungai Wang Plaza (ingat lagi tu).Felt like peeing in my pants,but time tu my dad bribed me with Shakey’s Pizza.HA HA HA.

  2. dulu mak aku kata aku kena ditindik (saya seorang lelaki). sebab: muka sangat sama dengan bapa. tapi sebab saya ada taik lalat betul-betul di tempat biasanya orang tindik telinga makanya cadangan itu pun terbatal.

  3. Serene says:

    Awww so cute! best best!

    Where did you get it done, again? And how much does it cost? I HAVE to bring mariessa there! Cuteness!

  4. noordinarymomster says:

    ala tomey nyer la ameena nih… ingat lagi ala2 terlompat bila kena tindik 23-24 tahun yang lalu kat poh kong old town pj😀

  5. naziah says:

    yang ni buat kat shah alam and it was only for RM12…. For Mariessa, I suggest bring her to Poh Kong. Ameena buat kat kedai biasa je. Kedai Emas biasa x mau buat untuk budak less than 2 years old.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s