Customer is always right…

… Or are they?????

I’ve been working in the service line for a long time but the toughest customers are those who are hungry.

These are some of the things we had to endure on a daily basis:

  • Nasi kamu ni ada campur santan ka? (Nama pun nasi LEMAK… Sigh…)
  • Saya mau ayam goreng ni dada saja. Kalau bukan dada saya tidak mau makan!
  • Kamu punya laksa ni pakai ikan apa? Sebab saya ni allergic certain ikan. Jadi kalau saya makan laksa kamu and kena allergic, nanti saya boleh saman kamu tu.
  • Ais lemon tea panas satu…
  • Saya mau itu cempopok satu. (Cempopok = cekodok) HAHAHHAHAHAH!
  • Kau ni balik-balik check order, macam BABI sudah muka mu ni…….

Kalau ikut hati, mau jugak aku halau dari kedai. What say you? Kata-kata kesat macam tu pun considered as ‘harassment’ right? SIGH!!!!

Sekian, terima kasih

7 thoughts on “Customer is always right…

  1. Arief Adly says:

    Kau ni balik-balik check order, macam BABI sudah muka mu ni…….- I LOVE THIS ONE, seriously they said that? hahaha, u jawab apa😛

  2. Aisha says:

    wah gile punye selamba customer ngko… he he he he. kudos to you for restraining yourself; aku paling tak tahan yang ais lemon tea panas tu…😛

  3. I don’t know about TAnah Air and why we do not adopt this system, because not everything bad happens in TAnah Kanggaru.Seperti contoh, the manager can refuse service when customer is abusive vocally/physically…kat sinilah.Kalau kat sana, nanti senyap-senyap dia mao bomoh kita.Kurennng betul.

    And that last statement, wow, that is HARSH.Kalau aku halau terus, seriously.Hmm, dont’ they have laws protecting owners of establishment?You should check on that you know, so that you can put up that sign saying ‘manager have the right to refuse service to unruly customers’.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s