Kerongkong ku gatal

Kalau boleh di garu, sudah lama aku garu pakai garpu…

Well wishes still pouring in for the store. So far, the crowd is unpredictable. The mall is very new with only 10% of the shops open for business. Understandable that the sale for this month will be below our target. Yes, we will put up announcements in the papers. Also buntings will be up soon. Hopefully that will alert the customers that we are already here in KK.

Abu punya kedai makan pun Alhamdulillah doing good. Go and try the food. The kedai makan is located in Seksyen 19 Shah Alam, near CIAST (nanti aku taruk full address…). It’s called RESTORAN PAK ABU. We are open from 6am to 2am. Yes… 2 am… Kaki bola and kaki lepak boleh la berkunjung ke situ. Heh… Anak-anak ku? Khadeeja ada bisul yang aku tengah gatal tangan mau kasi pecah. Ameena will turn 1 next Monday. How time flies… SIGH!!!!!!! Next baby? Jangan tanya… Laki aku pun sebulan sekali baru jumpa. Patah pinggang la nak menjaga kedai dengan perut memboyot. Having said that, I would love to have 1 next year… :-p

Apart from me being sick and all, I haven’t got any chance to do any of my hobbies. Even my nephew’s birthday quilt pun tergendala since December (and his birthday was on the 4th of December). TV? American Idol tu pun aku tak tertengok. But that is ok still. Sebab baru auditions… I really need to adjust my timings. I have 5 books waiting to be read, and a few DVDs to watch. Bukannya tak bleh tengok, tapi mata pun tak bleh bukak kalau dah sampai rumah pukul 10.30pm. Kesian betul (kesian dengan diri sendiri…).

Ok lah. Seperti yang di janjikan di episod-episod sebelum ini, saya akan cuba untuk meng-update blog ini se-frequent yang boleh.

Sekian. Terima Kasih

3 thoughts on “Kerongkong ku gatal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s