Kenapa kah?

  • Bila bukak kedai franchise, semua orang ingat tokey kedai bukan Bumiputera?
  • Waktu time (waktu time? Macam ‘cuba try’.. Heh…) audition AI, orang yg pelik-pelik di di kasi chance perform depan judges? Bukan kena tapis dulu ka? Or do they have to listen to all 12000 people sing? No wonder Mr Cowell bad mood like hell only…
  • Jerawat ku semakin banyak? Kemungkinan besar, I don’t get enough sleep or food. My eating is really not good, to the point that I get very, very bloated with angin!
  • Aku kekurangan idea yang menarik untuk update blog?
  • I kno it’s inappropriate, but just now, waktu time visit The Don punya pusara, aku sibuk menyanyi lagu Bad Romance? Why??? (I guess the only explanation is that the song is stuck in my head!).

Sekian saja buat minggu ini tuan-tuan dan puan-puan… Sehingga kita berjumpa kembali di minggu seterusnya; SELAMAT TAHUN BARU CINA to those who celebrates.

6 thoughts on “Kenapa kah?

  1. me says:

    i have some comments regarding the nasi lemak.to be frank i was quite frustrated with the taste.sambal not power enough…might be because pakai lada boh je. ikan bilis was tasty…sedap and rangup, but the nasi was very dry…also food was cold. i order my cucur udang tak sampai2, yg datang lambat took my cucur…of course all the comments were meant for u if the nasi lemak antarabngsa dkt suria sabah tu u punya…
    and dear i swear i meant well when i tell u this…no bad intention whatsoever ,try to improve ok.

    • naziah says:

      Tq for comment! Pasal sambal tu, x bleh buat apa dah sebab semua datang dari kl… Kita tinggal potong plastik taruk dlm kuali je… Other than that, will let the staff kno. Tq again

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s