Khas untuk para suami

Heheheheh…

Advertisements

How do you do?

Dear Haji Hamdan,

It’s been almost a year.

I think I have adjusted with you not being around. But there are times, a lot of times, that I wished you were still here.

Sometimes, when I come home from work, I always imagine, you sitting on your favorite chair, reading newspaper, waiting for us to come home, with the usual questions; ramai orang di kedai? Berapa sudah sales?

I have a few opinions that I need from you. About life, about business, about my car… How I wish you are still here to answer.

Will this get any better?

I hope so…

It doesn’t pay to be nice!

… sometimes only…

Thanks to my evil twin, I have a topic to write today.

You all kno that I’m a terrible, terrible driver right? I never want to give way and I always honk at people. My temper doesn’t really help at all. But today, since I have this throbbing headache and flu, my reflexes and driving skills were a little bit compramised, hence, me being a very courteous driver! I swear I’m not lying! Stop rolling your eyes!

Back to the story… So today, me, being the nice person behind the wheel, actually stopped and let this idiot (potong markah kesabaran already…) mencelah in front of my car. Angkat tangan to say thank you pun tidak… Okaaaaay…. Fiinnnnneeeeeeeee….. Yang betul-betul bikin gue panas, dia punya sign yang di lekat di cermin belakang keretanya —> ONLY DUMB PEOPLE STAYS BEHIND!

Yes… Yes… Those are meaningless words… But when your gesture was not appreciated, and you found yourself reading this kind of stuff, angin panas pun naik pigi kepala. Nasihat ku kepada sesiapa yang rasa benda-benda ni kelakar; kadang-kadang memang funny. Tapi bayangkan kalau orang yang memandu di belakang anda itu tengah ‘jiwa kacau’. Mau kena langgar kereta dari belakang!!!!

Sekian…

One for the Grandma

Belum siap lagi… Halfway thru, aku hilang interest pulak. Sekarang kena cari feel balik before continuing again.

Since yesterday, I was having a throbbing headache. Today, aku tak larat nak poie kojo. So after a looooong sleep and good lunch, I am watching Clash of The Titans (zaman monster plastik). Poseidon did not look hot like the one in Percy Jackson! And I think I just saw boobies!!!! 
Mark Hamill sure looks good in those stp!

It is now raining outside and I want to concentrate on stp wearing men.

Sekian…

Serabut ya ampun!

Too many things to do. Dunno where to begin.

Di mulakan dengan ‘Bismillah’ yang terbaik (ini pasti jawapan yang akan di berikan oleh Peroz).

List kerja-kerja yang perlu di buat pada minggu ini;

  • Susun file-file di ofis.
  • Beli barang-barang rumah.
  • Kemas separuh baju-baju dari rumah Bonda.
  • Pindah pegi rumah sewa….

Yes… Akhirnya kami dapat cari rumah sewa yang bersesuaian. Terasa berat hati and berat kaki juga mau pindah…

Banyak benda juga yang mau di tulis dalam blog ni but no time. Correction: Bukan no time… MALAS! American Idol? Bosan like hell! This year, none of the contestants interesting enough la. Macam bagus lagi AF la pulak. Seriously! Semalam aku tengok Anugerah Berita Harian. IMO, Raja Azura and Sharifah Shahira adalah pengacara yang paling best pernah aku tengok setakat ini. Tak tahan I gelak okaaay?! Especially part ‘Ramlah, Ramlah Ram!’… Kepada sesiapa yang tidak faham, buat-buat faham saja lah okaaaay?! 🙂

Ok lah… Sebelum I mengundur diri, FYI, pemandangan dari tempat duduk aku di ofis ini sangat menarik! Laut? Tidak sama sekali! Pemandangan yang menginsafkan manusia. Kubur Cina gitu pemandangan ku! Ishishish…

Sekian!