Serabut ya ampun!

Too many things to do. Dunno where to begin.

Di mulakan dengan ‘Bismillah’ yang terbaik (ini pasti jawapan yang akan di berikan oleh Peroz).

List kerja-kerja yang perlu di buat pada minggu ini;

  • Susun file-file di ofis.
  • Beli barang-barang rumah.
  • Kemas separuh baju-baju dari rumah Bonda.
  • Pindah pegi rumah sewa….

Yes… Akhirnya kami dapat cari rumah sewa yang bersesuaian. Terasa berat hati and berat kaki juga mau pindah…

Banyak benda juga yang mau di tulis dalam blog ni but no time. Correction: Bukan no time… MALAS! American Idol? Bosan like hell! This year, none of the contestants interesting enough la. Macam bagus lagi AF la pulak. Seriously! Semalam aku tengok Anugerah Berita Harian. IMO, Raja Azura and Sharifah Shahira adalah pengacara yang paling best pernah aku tengok setakat ini. Tak tahan I gelak okaaay?! Especially part ‘Ramlah, Ramlah Ram!’… Kepada sesiapa yang tidak faham, buat-buat faham saja lah okaaaay?!πŸ™‚

Ok lah… Sebelum I mengundur diri, FYI, pemandangan dari tempat duduk aku di ofis ini sangat menarik! Laut? Tidak sama sekali! Pemandangan yang menginsafkan manusia. Kubur Cina gitu pemandangan ku! Ishishish…

Sekian!

4 thoughts on “Serabut ya ampun!

  1. jun.ida says:

    teringat citer hantu cina lompat2 masa kita kecik2 dulu
    ready post-it notes bnyk2 wei
    kalo diorg kacau ko, bole tepek kat dahi diorg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s