Mommy why? Meena No!

Sekarang ni saya nak berkongsi cerita sikit lah pasal perkembangan anak-anak dara saya yang berdua itu.

Setelah menjangkau umur 3 tahun, Khadeeja semakin kurang membuat perangai. It is true about the ‘terrible two’ phase. It came, it conquered, it phased out on its own. I was happy when I realized she’s suddenly a lot friendlier and approachable towards everyone else other than us. She also became less pemalu and now willing to sing and dance in front of her Nenek. She also started telling us she wants to go to school. Ikuti perbualan kami;

Deeja: Mommy! I want to go to sukul (school) tomorrow for 10 minutes.

Aku: Waaat? 10 minutes only? Tapi sekarang orang tengah cuti school la Deeja.

Deeja: Bukan ‘school’ la mommy… SOOKOOL!

Setelah habis fasa temper tantrum Deeja, si Meena la pulak yang start fasa ‘umban-barang’. She throws anything and everything she can get hold of when she’s not happy. And she’s not happy most of the time. Ada jak benda yang dia tidak puas hati. Travelling with her is not easy as well. Kalau naik kapal terbang, kami berharap, pray to God, she sleeps thru the flight. If not, even a 5 minutes drive from home to kedai runcit pun jadi satu penyiksaan kepada driver dan tukang pegang. Tekan aircon, tarik wiper, tekan radio, panjat ke belakang, panjat ke depan… etc.. Sekarang aksi yang terbaru, dia buat gear kereta tu macam microphone. Sigh… Apa pun karenah nya, 1000 times rela lagi aku dia temper tantrum daripada go thru another set of teething!

Sekian.

2 thoughts on “Mommy why? Meena No!

  1. naziah says:

    ADAAAAAAAA…. Masa time tu, gerenti la orang tua2 suruh kau cari air kasi anak kau tenang sikit. Heheheh… At least that’s what happened with Deeja and Meena la!.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s