I’m stuck between Tuesday and Thursday…

Kept thinking that today is a Wednesday.

Ramadhan came and going on really fast. Baru la tersedar yang minggu ni sudah last kita berpuasa. I always felt that Ramadhan is a long long month. I just started preparing for Raya. Setakat beli color-light dan bekas kuih pun cukup bagus lah tu untuk prestasi malas Naziah Nawawie. Minggu ni (hari ni lah) kena mula misi mencari kuih raya. Again, kalau di KL, bersepah-sepah kuih raya yang boleh di beli. Sini bukannya tak ada, tapi agak kurang pilihan. But who cares. Asal ada kuih cukup lah. Sedap, tak sedap itu belakang kira. Muahahahhahahah! Ada hati jugak mau bikin sendiri konon. Tapi konon je lah. Heheheheheh…

Jadi kenkawan semua, adakah persiapan hari raya anda sudah bermula? Kalau belum, agak-agak sikit naaaa! Minggu depan raya…

Sekian saja untuk hari ini. Sehingga kita berjumpa lagi besok atau lusa atau tunggu la aku rajin. Selamat berpuasa!

xox: NN

p/s: Hari tu gue tengok dokumentari Arwah Sudirman. Sibuk tak berhenti-henti nyanyi lagu One Thousand Million Smiles since then. He really was one of a kind. Al-Fatihah…

 

One thought on “I’m stuck between Tuesday and Thursday…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s